26 лютого 2018

Bellows


Хочеться зауважити, що "The Bellows" дає гравцю навіть дві гри (чи то історії).

Перша - у своєму описі містить неодноразові ствердження, про те що вона є незакінченою, містить купу баґів і такою й залишиться.

Проте, я не зустрів якихось файлів, тим паче критичних. Та й сюжет в ній доволі непоганий. Дві кінцівки. А на додачу ще й 4-и типи керування (спробувати всі - як мінімум цікаво).
Елемент хоррору - середній. Непогано лякає те чого немає. І хоча більшість моментів із залякуванням можна з легкістю передбачити, все одно виникають неприємні відчуття (що є файним в контексті хоррору).

А от друга гра - це, матері його ковінька, найстрашніше в що я грав у VR наразі. Навіть будучи повністю готовим до джампскеру та скриму в конкретному моменті, гра все одно із легкістю пробиває усю твою готовність наскрізь, змушуючи відчувати СПРАВЖНІЙ жах усім своїм кістковим мозком! І я не жартую, ця гра змушує просто фізично відчувати дотики!!!

А от із сюжетом тут не склалося… Чи то він безглуздий, чи то відсутній взагалі (ну і є ще варіант - що саме я його не зрозумів). Проте повірте, граючи вам буде не до сюжету.

"The Bellows" - той випадок, коли гра сміливо могла б бути НЕ безкоштовною і отримувати при цьому високі оцінки.

НАСТІЙЛИВО рекомендую!!! Причому, грати стоячи.

Немає коментарів:

Дописати коментар