10 жовтня 2016

Pro Evolution Soccer 2016 - myClub


Як на мене НЕОЧІКУВАНИЙ подарунок від KONAMI.

В грі присутні лише декілька клубів для гри в оффлайні, зате режим "MyClub" - повноцінний.

Що це за режим:
Ми створюємо свій власний клуб, даючи йому назву, і обравши емблему та форму будь якого клубу із присутніх у ПОВНІЙ версії "Pro Evolution Soccer 2016".
Створений клуб заповнюється випадковими гравцями, та дається на вибір декілька тренерів (від них залежить схема та тактика гри).

Далі маємо можливість грати своїм клубом в трьох режимах: проти інших гравців зі своїми клубами, проти ботів з оригінальними клубами, та в режимі менеджера (не керуючи гравцями на пряму) проти штучного інтелекту що керує клубами створеними іншими гравцями.
Після кожного матчу нам дається агент, яким можна підписати нового гравця, а також нараховуються місцева "валюта", яку треба витрачати на продовження контрактів гравців та тренерів, або ж їх підписання.

По самому геймплею:
Просто "Pro Evolution Soccer 2016", нічого зайвого.
Дуже багато залежить від рейтингу гравця. Тобто, навіть якщо ти граєш набагато краще свого опонента - перемога тобі негарантована. Якщо система рейтингів вирішить, що ти повинен пропустити гол, то ти його пропустиш хоч із центра поля.

Власне, я РАДЖУ цю гру! Проте в мережевих іграх до мене рано чи пізно приходить відчуття: "А в чому сенс?". Грати можна до нескінченості, але я все ж краще за цей час пройду багато однокористувацьких, з початком та кінцем, серед яких будуть потраплятися як відвертий відстій так і справжні художні шедеври.

Немає коментарів:

Дописати коментар