14 січня 2018

Astebreed


Гра розповідає про всесвіт в якому люди вже освоїли міжзоряні польоти. Та як часто буває в подібних сюжетах, на Землю нападають інопланетяни, точніше штучний інтелект. Швидко її окупують, а головну базу ворог розташовує на Марсі.

Ми граємо молодим пілотом Євангеліо.... вибачте, людиноподібної машини. Проте на нашому боці є деякий козир. Свідомість дочки нашого загиблого командира - Фіо, було перероблено нашим ворогом також в штучний інтелект, і завдяки старанням все того ж загиблого командира, вона нас захищає і допомагає атакувати ворога, коли ми всередині робота.Проте у Фіо є сестра близнючка - Есто, яку врятувати не вдалося, тому вона допомагає ворогові.

08 січня 2018

Reboant


Це лише демо, як і написано в описі...

Проте, наприклад, я не помітив цього купуючи "Reboant", хоч і був здивований такою низькою ціною на гру із графікою представленою на скріншотах.Але ж бляха, яка ця демка бомбезна! Починаючи графікою і закінчуючи гейплейними фішками. І до речі, для мене, це перша ВР де руки представлені повністю, від плечей - це просто мега круто.

02 січня 2018

Belko VR: An Escape Room Experiment


Ця гра - просто геніальна реклама (чи навіть трейлер) фільму "The Belko Experiment".

Дуже короткотривала, що повністю виправдовується безкоштовністю.

Отож, нас (співробітника корпорації "Belko") закривають в офісі і дають 10-ть хвилин, для того щоб активувати панель, інакше в нас просто вибухне голова. Підказки розкидані по всьому кабінеті, проте, деякі із них не є аж надто очевидними.

До речі, момент із блокуванням офісу - просто офігенно атмосферний.

Rift Coaster HD Remastered VR


Я спантеличений.

За це треба платити гроші?! Нехай навіть і копійчини...

"Rift Coaster HD Remastered VR" нам дає лише одну трасу американських гірок, із тривалістю заїзду, можливо, трохи більше хвилини. Сама траса: так, прикольна, але це все що можна про неї сказати.

До того ж, я просто не розумію чому це мало бути "грою", а не відео 360.