30 грудня 2022

Isekai Quest


 Через вимкнення світла, я думав: що б обрати для проходження на SteamDeck... Власне, зрештою мій вибір припав саме на цю гру. Все таки хентай на портативці... а чому б і ТАК ?!
Також варто зазначити, що це перша гра яку я повністю пройшов на SteamDeck.

 Отож зустрічайте "Isekai Quest". Гра жанру "три в ряд", із візуальною новелою, невеличким вкрапленням РПГ-елементу та хентаєм в якості винагороди.
Сюжет тут, звісно, чисто для галочки, але менше з тим. Комп'ютерний задрот-одинак вибирається зі своєї "барлоги" аби купити собі попоїсти Мівіни. Та світ за вікном жорстокий, і по дорозі до магазину його збиває фура. Приходить до тями хлопак в Ісекаї (так японці називають "інший вимір", я ж буду використовувати це слово тут, як назву цього світу). Його зустрічає "пакемон", вводить в курс справи, дає перші очки прокачки, і наш герой хапає меч та вирушає в подорож з метою створити в Ісекаї власний гарем (ну а чого ще чекати від задрота-одинака).
Власне це і все. Перед нами мапа на якій є 7 локацій, на кожній із яких один персонаж жіночої статі. Власне, клікаємо по локації, читаємо невеличкий діалог із персонажем, і граємо в "три в ряд", що є імітацією бою. Кожного персонажа треба перемогти тричі.

26 грудня 2022

ArmA II: Operation Arrowhead


 Ця гра є незалежним доповнення "ArmA II". А розробники вже довели що вміють вчитися на помилках та, принаймні, виправлятися, тож я мав певні позитивні очікування.
Також тут є три DLC (завантажувальний контент), але про все по порядку.

 Події "ArmA II: Operation Arrowhead" розгортаються через кілька років після "інциденту" в Чорнорусії, що його було описано в "ArmA II". І знову на мапі з'являється нова гаряча точка. Цього разу Такистан.
Як не рідко буває у "...стан" країнах, до влади там приходить військовий - Азіз, пред'являє претензії, що до несправедливості визначених кордонів його країни, і зрештою починає військове вторгнення до сусідньої держави (цього разу жертвою стає Карзегстан, на території якого розроблено чимало нафтових родовищ).
На знищення агресорського режиму посилаються війська США. Перша спроба ліквідації Азіза провалюється, тож починається повномасштабна військова операція.